Hallo lezers in deze wereld

Welkomstwoord

Goedemorgen op deze 14de maart 2023, waarop de aanzet wordt gegeven voor dit blog dat nu en dan eens een kijkje wil werpen op de wereld.
In deze hedendaagse wereld van internet zijn er wel massa’s websites, blogs, groepen of sociale media schrijvers die de aandacht willen vestigen op wat er gaande is in de wereld.

Hier kan men zeggen dat het niet anders is. Vanuit de schrijfsels hier hopen wij lezers een beeld te kunnen geven van wat er aan de hand is in deze wereld, maar willen wij ook een kijk geven naar wat er naast onze wereld nog zeer belangrijk is om niet te vergeten, en naar welke wereld wij best beter uitkijken.

U moet niet verwachten dat er hier dagelijks berichtjes zullen geplaatst worden. Om een goed overzicht te krijgen van wat er dagelijks gebeurt, kunnen wij namelijk de uitstekende “Some View on the World” website aanbevelen, waar wij in de toekomst ook nu en dan eens een berichtje zullen op plaatsen. Dat is namelijk de reden om deze account aan te maken, zo dat wij op bepaalde andere sites actief kunnen meewerken en bijdragen leveren.

Wij willen u dan ook van harte uitnodigen om een kijkje te gaan nemen bij de op deze website andere vermelde websites en aangehaalde artikelen.
Wij wensen u hier en op de aangehaalde websites veel leesgenot.

U van harte welkom wensend.


Leave a comment